Hejsan bloggen!

I dag har jag haft radioplanering för Mat och Hälsa sen har jag haft utbildning igen om WordPress sen har jag haft radiosändning om Mat och Hälsa då fick jag testa att vara radiochef har testat lite tidigare men idag var det premiär så jag hoppas det blev bra sen skulle man ha haft kurs om politik som vi ska ha i sju veckor start i dag men vi var för få så vi skulle ta det nästa torsdag istället så istället sitter jag framför datorn och övar lite mer om hur WordPress funkar och sen tror jag att det blir fotokurs innan jag ska hem.

Med vänliga hälsningar Mimmie alias Missfotograferskan.

Publicerat av

Missfotograferskan

Mina intressen är foto, filmer, musik, gå på bio och vara med vänner/familj.

9 reaktioner till “Hejsan bloggen!”

 1. Thanks for ones marvelous posting! I seriously enjoyed reading
  it, you happen to be a great author.I will always bookmark your blog and definitely will come
  back at some point. I want to encourage you to continue your great posts, have
  a nice afternoon!

 2. Woah! I’m really loving the template/theme of this website.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to get that ”perfect balance” between user friendliness and appearance.

  I must say you’ve done a superb job with this.
  Additionally, the blog loads very fast for me on Chrome.
  Outstanding Blog!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *